Select Page

find a way or make one

 

Asma Jaghubi

Communicatiestudente

Op deze website kunt u mijn portfolio vinden.

Business Strategy

Door middel van de theorieën die ik heb geleerd kan ik de juiste strategie toepassen op de juiste doelgroep

Brand Identity

Brand identity is het eerste wat de klant ziet van een merk, ik vind het daarom heel belangrijk om hierop te focussen.

Photography

Tegenwoordig vertellen merken hun verhaal door middel van beeld en storytelling. Met fotografie kan je zelf bepalen hoe je een verhaal vertelt. 

Duokoop

Cijfer: 9,0

Voor mijn comakership in het tweede jaar heb ik voor het bedrijf DNGB een creatief concept mogen bedenken voor hun product genaamd Duokoop.

ANNA + NINA

Cijfer: 9,5

Voor het vak ‘creatie van tekst en beeld’ heb ik social media content voor het sieradenmerk Anna+Nina mogen creeren. Bestaande uit Instagram posts en stories.

TM Filament

Cijfer: 8,5

Voor het bedrijf T&M Kunststoffen heb ik een advies mogen uitbrengen om hun nieuwe merk TM Filament te introduceren op de kunststoffenmarkt.

KAF

Cijfer: 8,5

Het Kunstlinie Almere Flevoland project vroeg om een vernieuwend imago om meer studenten te trekken. In samenwerking met relevante Almeerders is een terugkerend evenement gecreëerd.

Fotografie

Wat begon als een paar leuke foto’s maken voor social media is inmiddels een hobby van mij geworden. Ik fotografeer mooie landschappen en architectuur, maar ook mode- en straatfotografie . Instagram foto’s maken vind ik bijvoorbeeld erg leuk, omdat je daarbij zelf de compositie bepaald. In deze tijd is het dan ook bijna onmogelijk om je foto’s niet te editen om er het beste uit te halen. Hier besteed ik graag veel tijd aan. 

kom in contact
Say Hello!