Select Page

over mij

een beetje over mij

Mijn  naam is Asma Jaghubi, 20 jaar jong en communicatiestudente. In het dagelijks leven hou ik mij bezig met fashion, beauty en lifestyle. Ja, hoe voorspelbaar kan je het maken. Maar niet getreurd want daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in Blockchain, social media en Marvel. 

Sinds dat ik een klein meisje was droomde ik ervan om beroemd te worden en in de spotlight te staan. Echter naarmate ik ouder werd merkte ik dat ik het eigenlijk veel leuker vind om achter de schermen te werken. Daarmee bedoel ik de creatieve ideeën bedenken en deze tot leven brengen zoals ik ze had gevisualiseerd. Het regisseren van korte filmpjes tot aan reclames en advertenties voor schoolopdrachten heb ik altijd met plezier gedaan. 

Door mijn opleiding communicatie heb ik leren werken met programma’s zoals Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator. Daarnaast heb ik veel geleerd over de theorie achter communicatieuitingen. Hierdoor werd het voor mij nog leuker om creatieve concepten te bedenken. Ik probeer altijd de nieuwe stof die ik heb geleerd gelijk toe te passen om mezelf te blijven verbeteren.

 

Business Strategy

Door middel van de theorieën die ik heb geleerd kan ik de juiste strategie toepassen op de juiste doelgroep

Brand Identity

Brand identity is het eerste wat de klant ziet van een merk, ik vind het daarom heel belangrijk om hierop te focussen.

Photography

Tegenwoordig vertellen merken hun verhaal door middel van beeld en storytelling. Met fotografie kan je zelf bepalen hoe je een verhaal vertelt. 

Let’s Start Something new
Say Hello!